Enten Du Er Tradisjonell Eller Moderne, Er Dette Ekspertrådgivningen Det Du Søker

Å kjøpe eller selge smykker kan være veldig skremmende for noen som aldri har gjort det før. Det kan lett føre til litt overbelastning av informasjon på grunn av alle ressursene som er tilgjengelige for de som er nye for smykker. Nedenfor er noen tips for å hjelpe deg med å organisere all denne informasjonen der du kan begynne å kjøpe og selge smykker mye smartere. Klikk her: http://solvbelte-til-bunad.com/

Ikke kjøp smykker fra forhandlere i Kina. Dette landet er beryktet for å selge falske edelstener og metallsmykker. Ofte er smykkene som er annonsert som sterlingsølv med ekte turkis, bare et stykke metall sprayet i sølv, og turkisen er en falsk plastbit. Slike leverandører godtar kanskje retur, men bryet med å sende det tilbake for egen kostnad er vanligvis ikke verdt det. Vær oppmerksom på svindel som dette.

Når du rengjør dine smykker, må du alltid følge de anbefalte rengjøringsanvisningene for edelstenene som brukes i stykket i stedet for metallene. Mange smykkerengjøringsmidler designet for å fjerne flekker fra metaller kan også kjedelig eller til og med ødelegge mange myke dyrebare edelstener. Bruk et renere safe for alle edelstener og unngå sterke kjemikalier.

Å kjøpe smykker til noen andre kan være utfordrende. Se på hva de velger selv og prøv å finne noe lignende. Unngå størrelser som ringer med mindre du vet hva størrelsen er. Hvis du gjetter, hva kommer til å skje hvis du gjetter feil? Det kan hjelpe å gå i vindushopping med dem og se om de nevner en bestemt butikk, merke eller til og med en bestemt vare.

For å sikre at smykkene dine får deg til å se bra ut, bruk smykker som komplimenterer hudtonen din. Hvis du har en kul hudfarge, velger du smykker med sølvfarge. Når du har på deg edelstener, kan du prøve perler eller juveltonede steiner. Bruk gullsmykker og stykker med jordfarger for å komplimentere en varm hudfarge. Korall og turkis ser også bra ut på de med varm hud.

Når du gir et smykke til noen, må du alltid huske å beholde kvitteringen. Dette gjelder nesten alt du kjøper, men dette gjelder definitivt et smykke på grunn av hvor dyrt det er. Hvis du vil returnere smykket av en eller annen grunn, trenger du kvitteringen for å få pengene tilbake. Ellers vil du sitte fast med et unyttig smykke som du brukte mye penger på.

Når du selger et smykke på nettet, bør du sikte på å presentere steinen på den beste måten du kan. Du må være veldig kreativ for å selge stykket. Hvis det er noen unike funksjoner, må du ta med den funksjonen. Du må imidlertid sørge for at eventuelle metafysiske påstander du fremsetter ikke hevdes å være vitenskapelige fakta.

Forhåpentligvis har disse tipsene gitt deg veldig verdifull informasjon, samt gitt deg en måte å organisere alle tankene og informasjonen du kanskje allerede har hatt om å kjøpe eller selge smykker. Å huske disse tipsene når du begynner å kjøpe eller selge, kan hjelpe deg i smykkerverdenen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *